Jasper en het Grote Dromenboek

08-12-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Stichting On Steetsj speelt op 5 en 6 januari 2018 de avontuurlijke musical 'Jasper en het Grote Dromenboek' in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, als afsluiter van de kerstvakantie, voor iedereen vanaf zes jaar.

Jasper is een jongetje met een hele rijke fantasie. Hij droomt er van om later, als hij groot en sterk is, een grote en beroemde tovenaar te worden. Op zijn kamer staat een grote kist vol speelgoed, daarmee speelt hij en droomt hij weg in zijn eigen fantasiewereld. De avonturen die hij beleeft schrijft hij op in zijn 'dromenboek'. Op een dag vat deze plotseling vlam. Het boek valt in stukken en Jasper hoort een donkere en enge stem die hem vertelt dat zijn boek is verdwenen in de Dromenwereld. Als Jasper zijn boek terug wil hebben, kan hij het komen halen. Maar... dat moet binnen een nacht van zes uur. Lukt hem dat niet, dan zijn al zijn dromen voorgoed verdwenen en verandert de wereld in een grote nachtmerrie. Zal het Jasper lukken om de wereld te redden?

De voorstelling wordt gespeeld in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, op 5 januari (aanvang 19.30 uur) en 6 januari (aanvang 14.30 uur) 2018. De entree bedraagt €17,50 voor volwassenen en €15,- voor jeugd tot en met twaalf jaar, entreeprijs is inclusief consumptie en reserveringskosten. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, en op www.stadsgehoorzaal.nl.

Gerelateerd