Jan Anderson en Rita Young samen bij Museum Vlaardingen

24-03-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Twee bijzondere activiteiten - die eigenlijk volledig los van elkaar staan - vallen op dezelfde dag bij Museum Vlaardingen. Heeft u nog een plekje in uw agenda op zaterdag 30 maart? Kom dan langs!

 

Rondleiding Jan Anderson

Wat is de relatie tussen een 18e-eeuwse koperen tabaksdoos, een duwslee uit de 19e eeuw, een Art Deco vaas, Flipje van Tiel en de jas van J.D. Rockefeller? Op zaterdag 30 maart 2019 geeft Jan Anderson van 10.30 tot 12.00 uur een boeiende rondleiding langs de tentoonstelling ‘Verzamelaar van verhalen – Topstukken uit de collectie van Jan Anderson’. De verrassende en veelzijdige tentoonstelling geeft niet alleen een inkijkje in de omvangrijke collecties van Jan Anderson, maar laat ook zien wat hem als verzamelaar inspireert. Toegangsprijs voor de rondleiding, inclusief consumptie, is € 5,-.

Aanmelden voor de rondleiding doet u via info@museumvlaardingen.nl .

 

Optreden en signeersessie Rita Young

Op zaterdag 30 maart a.s. geeft Rita Young van 15.00 tot 17.00 uur ter ere van haar nieuwe boek ‘Kanjer’ en haar 75e verjaardag een uniek optreden bij Museum Vlaardingen. Zij geeft maar liefst tien van haar prachtigste nummers ten gehore, waaronder haar pas gelanceerde single ‘Liefde voor Eeuwig’ (geschreven door Frans Bauer). Geniet mee van de muziek van vroeger, liedjes van nu en alles wat daartussen zit. In de pauze signeert zij haar boek 'Kanjer'. Toegangsprijs voor dit feestje, inclusief consumptie, is € 5. Aanmelden voor het optreden doet u via info@museumvlaardingen.nl .Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date