Categorieën

Service

Inloopavond voor vrijwilligers

Inloopavond voor vrijwilligers
Uit

Inloopavond voor vrijwilligers

  • Redactie
  • 07-02-2023
  • Uit
Inloopavond voor vrijwilligers
VLAARDINGEN - Is 2023 hét jaar dat je besloten hebt vrijwilligerswerk te gaan doen maar ben je er nog niet helemaal over uit hoe of wat? Misschien is De Kroepoekfabriek voor jou wel de plek! Tijdens de inloopavond op vrijdag 10 februari kan je in gesprek gaan met vrijwilligers van De Kroepoekfabriek, al je vragen stellen aan de vrijwilligerscoördinator én alvast even proeven hoe het is om achter de bar of de licht- of geluidstafel te staan!

De Kroepoekfabriek kan niet zonder vrijwilligers, bij De KF ook wel bekend als ‘De Kroe’. Zij spelen een belangrijke rol in de productie en organisatie van onze evenementen. Iedere vrijwilliger doet wat diegene het leukst vindt en kan op verschillende vlakken ervaring opdoen. Dat kan als Service Kroe, Foto Kroe, DJ Kroe en Techniek Kroe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen zorgen, wij helpen je bij het vinden van jouw plek in de vrijwilligerspool.

Tijdens deze inloopavond maak je kennis met een aantal van onze vrijwilligers, collega’s en doe je een drankje met onze vrijwilligerscoördinator. Zij helpen jou te ontdekken of De KF voor jou dé plek is waar jij jezelf gaat ontwikkelen, andere muziekliefhebbers ontmoet en leert hoe het er aan toe gaat bij een poppodium.

Wil je alleen maar de sfeer proeven zonder al te veel poespas en besluit je liever op je eigen tempo of dit iets voor jou is? Deze avond is bedoeld om in ontspannen sfeer kennis met elkaar te maken, je bent tot niks verplicht! Direct inschrijven? Top! Alles nog even laten bezinken? Geen probleem! Alvast wat meer lezen over onze vrijwilligers en de extraatjes die De Kroe krijgt? Kijk dan op www.kroepoekfabriek.nl

Inloopavond vrijwilligers
Vrijdag 10 februari 2023
Open: 19.00 | Aanvang: 19.30 uur | Verwacht einde: 21.00 uur
Meer info!

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →