Inleverdatum fotowedstrijd Monumentendag opgeschoven

14-08-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De uiterste datum van inleveren van foto's voor de fotowedstrijd in kader van de Open Monumentendag 2017 in Vlaardingen is opgeschoven naar 27 augustus. De organisatie kreeg die vraag van Vlaardingers die door hun vakantie te weinig tijd hadden om een pakkende foto te maken van het thema "boeren, burgers en buitenlui".

Deelnemers kunnen deel nemen met maximaal 3, al dan niet bewerkte, digitale foto's waarop boeren, burgers en buitenlui in relatie gebracht worden met Vlaardingen. Je kunt er voor kiezen zowel burgers, boeren als buitenlui in één foto te verbeelden, maar wellicht is de foto van een bruidspaar bij het stadhuis voor jou de ultieme verbeelding van Vlaardingse burgers, terwijl een ander kiest voor 'buitenlui' in hun volkstuintje.

De wedstrijd staat open voor jong en oud en voor al dan niet ervaren fotografen. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Open Monumentendag op zaterdag 9 september. De winnaar krijgt een bon van 100 euro, de tweede en derde prijswinnaar bonnen van resp. 50 en 25 euro.

Je kunt tot uiterlijk 27 augustus maximaal drie digitale foto's (bij voorkeur min. 1 Mb) sturen naar openmonumentendagvlaardingen@gmail.com met vermelding van een korte omschrijving of titel en vanzelfsprekend ook je naam, adres en telefoonnummer. Van de organisatie ontvang je per mail een ontvangstbevestiging. Ook voor meer informatie en de spelregels kun je naar dit adres mailen.

Kijk voor meer informatie over de fotowedstrijd of de Open Monumentendag op facebook of hier! 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date