Informatieavond voor nieuwsgierige theatervrijwilligers

28-08-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zin in een theateravontuur? Word vrijwilliger bij de Stadscrew! Zonder de vele (ruim 100!) enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers waren de afgelopen twee theaterseizoenen nooit zo succesvol geweest. Ook dit seizoen kijkt de Stadsgehoorzaal weer uit om met de stevige, betrokken, gedreven, vrijwillige groep mensen aan de slag te gaan én de groep bovendien uit te breiden met nog meer enthousiaste mensen. Iedereen die sociaal, gastvrij, fris, fruitig en één bonk dienstverlening is én die bovendien zin heeft in een theateravontuur is van harte welkom! Op woensdag 30 augustus om 19.30 uur vindt een informatiebijeenkomst plaats voor iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden.

Binnen alle vakgebieden is ruimte: van service (bar/garderobe) tot licht- en geluidstechniek, van kassa tot onderhoud, van promotie tot publieksbegeleiding en van programmeren tot koken. Ervaring is niet vereist, maar een grote glimlach wordt des te meer gewaardeerd. Op woensdag 30 augustus van 19:30 uur tot 21:30 uur vindt een informatieavond plaats voor iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden. Tijdens de informatieavond wordt alles uitgelegd en is er alle ruimte om nader kennis te maken, vragen te stellen en nog even een drankje te drinken. Daarna volgt voor de geïnteresseerden de echte inschrijving en kennismaking.

Van maandag 11 t/m donderdag 14 september vindt bovendien een heuse Crewcampus plaats vol trainingen, workshops en cursussen, waarmee iedereen wordt klaargestoomd voor een spetterend en gastvrij seizoen! En beloofd: zelfs van het werken wordt een (theater)beleving gemaakt.

Aanmelden voor de informatieavond is niet noodzakelijk (de deuren staan voor iedereen wagenwijd open), maar wordt wel gewaardeerd via 010 434 05 00 en claudia@stadsgehoorzaal.nl 

Via deze link  is alvast meer te lezen over de mogelijkheden en rollen. Iedereen is van harte welkom in de Stadsgehoorzaal!

 

Gerelateerd