Huiskamerconcert van Paul Batto in KOFA

06-03-2016 Uit Redactie

Wat is er nou mooier dan een huiskamerconcert ? Dit willen ze bij KOFA (vroeger was dit ‘Pandemonium’) ook eens realiseren. In intieme sfeer de volle aandacht geven aan een geweldige artiest, Paul Batto jr. Paul Batto komt voor een aantal optredens in maart naar Nederland. Woensdag  9 maart kun je er bij zijn en het van heel dichtbij meemaken.

Paul Batto Jr. kent het leven ‘on the road’ als geen ander. Batto is niet alleen een doorgewinterd bluesmuzikant, maar ook een liefhebber van songs uit het begin van de vorige eeuw. Een ‘crooner’ van formaat, met invloeden van John Lee Hooker tot Frank Sinatra. Met een bijzonder stemgeluid en virtuoos gitaarspel brengt hij uniek eigen repertoire. Hij brengt zowel eigen songs als oorspronkelijk repertoire die hun roots hebben in onder andere blues, gospel en jaren vijftig/zestig.

De entree voor deze sessieavond bedraagt 9 euro. Entree vanaf 20.00 uur, aanvang optreden 20.30 uur. KOFA bevindt zich aan de Zomerstraat 41. De ingang is aan de zijkant links, achter de Turks-Nederlandse vereniging.

Na het optreden van Paul Batto Jr. is er een akoestische after-jam. Dan heb je ook de mogelijkheid samen met Paul Batto Jr. te spelen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date