House en Elektro in de Kroepoekfabriek

17-11-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In de nacht van vrijdag 30 november staat Belgische dj Dr. Lektroluv in De Kroepoekfabriek met zijn Elektrik World-tour. De gehele nacht staan er dj’s op het podium die goed thuis zijn in verschillende electro- en housestromingen. Er zijn verschillende area’s waardoor er meerdere dj’s tegelijk draaien!

DR. LEKTROLUV
Deze Belgische dj is al jarenlang een grote naam binnen electro en electroclash. Dr. Lektroluv staat ook wel bekend als ‘The Man with the Green Mask’, doelend op het iconische groene masker wat hij altijd draagt. Met zijn nieuw cd-box ‘Elektrik World’ tourt Dr. Lektroluv internationaal. Op de CD staan onder andere klassiekers van Boyz Noize, Digitalism en Kraftwerk. De tour strijkt op vrijdag 30 november neer in De Kroepoekfabriek. Maar vóór de dokter ons wil zien, treden er nog andere dj’s op.

MASON
Mason warmt het podium alvast op voor de groengemaskerde DJ. De Nederlandse dj en producer heeft al op vele grote dancefestivals gestaan, waaronder Mysteryland. Sinds 2006 is Mason bekend bij het grote publiek door zijn internationale hit Exceeder. Op dit moment heeft Mason nog steeds internationaal succes, wat blijkt uit zijn huidige hit in Engeland ‘Stop Start Slow Fast’.

Naast Mason zullen Joris R. en Slavvie het hoofdpodium in De Kroepoekfabriek onveilig maken. Naast het hoofdpodium wordt de rookruimte omgebouwd tot een tweede area, gehost door Schiebiza. In deze kleinere setting draaien Ben Kenobi, Koudio, Niko Dadiani en Vinnie Mikra gedurende de nacht electro, techno en house. De nacht in De Kroepoekfabriek kleurt voor een keer helemaal groen, en daar moet je bij zijn!

Vrijdag 30 november, deur open en aanvang: 23.00 uur, kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl.

Gerelateerd