Hip hop met een boodschap

16-06-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Vlaardingen barst van het talent, vooral op muzikaal gebied. Een lijst met bands of soloartiesten die het voorbij de stadsgrenzen goed doen is behoorlijk lang en als er weer eens een clip of nummer uitkomt met Vlaardingse wortels dan geven we dat graag een podium. Dat deden we onlangs al met bijvoorbeeld het duo DWO en Michaël Gabriël en vandaag presenteren we u Monti, artiestennaam voor Timon Groen. Geboren en getogen in Vlaardingen en timmerend aan de hip-hop weg. Hip hop met een boodschap, zoals dit nummer waarvoor hij de clip opnam in Rotterdam. ‘Njoy!

Monti zelf over het nummer: ,,Geen clout, geen hype.. Het is tijd om de feiten op tafel te gooien en in te zien dat racisme een groot probleem is, ook in Nederland. Om discriminatie te stoppen moet de waarheid aan het licht worden gebracht.

MONTi heeft ervoor gekozen om door middel van een videoclip, geschoten in Rotterdam, zijn visie op het probleem te vertellen, om zo aandacht te vragen. Het is tijd om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en te gaan voor gelijkheid en een betere toekomst. BLACK LIVES MATTER!’’Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date