Hij vroeg er zelf om!

27-03-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Toneelvereniging Varia (bekend van Een Sneeuw en Verrot) neemt u mee in de nieuwe toneelvoorstelling “Hij vroeg er zelf om” naar de roerige jaren '20 van Chicago, waar een mensenleven minder waard is dan in de spotlights staan en waar de leugens en intriges regeren.

We volgen de perikelen van twee jazzartiesten (Levenez Vermaas & Samantha van Bree) die door onvoorziene omstandigheden in de cel belanden en in de handen vallen van een scrupuleuze advocaat (Doron Levy). Maar is deze wel opgewassen tegen de vileine en sinistere trucjes van dit duivelse duo?

“Hij vroeg er zelf om” is een theaterproductie met dans, zang, muziek en spel, doorspekt met moord, drama en humor. Speciaal voor deze voorstelling wordt het Valkenhof Theater omgetoverd tot een exclusieve nachtclub. Kortom, heerlijk genieten van een avond met dans, jazz en... 

Met dit stuk neemt Olga Hartman afscheid van Toneelvereniging Varia en tegelijkertijd ziet ‘Varia’ dit ook als het afscheid van het Valkenhof Theater.

Spel: Doron Levy, Anouk van Buuren, Lars Bol, Leslie van Toor, Nancy van der End, Koen Wieringa, Jack Koster, Samantha van Bree en Levenez Vermaas. 
Muzikale ondersteuning: Wijnand Ekhart. Techniek: Technische Dienst Valkenhof Theater

Kaarten kosten € 8,00 per stuk en kunt u verkrijgen op de site www.toneelverenigingvaria.nl of door te mailen naar toneelverenigingvaria@gmail.com .

Première: vrijdag 31 maart 20.00 uur

Overige speeldata: zaterdag 1 april, vrijdag 7 april en zaterdag 8 april, steeds om 20.00 uur

Locatie: Valkenhof Theater, Frank van Borselenstraat 95 in Vlaardingen.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date