Het Zandkasteel voor de kleinste theaterbezoekertjes!

04-10-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zondag 9 oktober staat de Stadsgehoorzaal helemaal in het teken van de allerkleinste theaterbezoekertjes. Dan komen namelijk Koning Koos, Prinses Sassa en Toto uit de immens populaire Z@ppelin televisie-serie Het Zandkasteel op bezoek! Want Koning Koos is jarig! Het wordt een supervrolijk en muzikaal theaterfeestje voor de hele familie. Kom je ook naar het verjaardagsfeestje van Koning Koos?

Koning Koos is jarig en denkt dat al zijn vriendjes zijn verjaardag zijn vergeten. Maar gelukkig is niets minder waar! Sasa en Toto weten alleen niet zo goed wat ze hem als cadeautje zullen geven. Een bal? Of misschien een toeter? Één ding is in ieder geval zeker, het wordt een mooi en héél bijzonder cadeau. Om het feestje compleet te maken, gaat Koning Koos ook nog eens heerlijke pannenkoeken bakken. En omdat hij jarig is heeft hij voor alle kinderen ook een klein cadeautje!

Jong en oud kan lekker meezingen en –dansen in deze vrolijke voorstelling, waar natuurlijk ook de konijntjes en de Neuzenkriebeldans voorbij komen!

Meet & Greet


Na afloop van de voorstelling staan Koning Koos, Prinses Sassa en Toto te trappelen om met alle theaterbezoekertjes op de foto te gaan! Misschien krijg je zelfs wel een dikke knuffel!

Teken mee aan het strand in de foyer! Voorafgaand en na de voorstelling kun je gezellig samen met juf Saskia van het Kinderatelier KADE40 met papier en krijtjes aan de slag om de mooiste tekeningen en kleurplaten te maken. Schuif gezellig aan!

Zondag 9 oktober 2016 Aanvang 13.30 & 16.00 uur, toegang € 18,50 (volwassenen), € 16,00 (t/m 12 jaar). Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal is te vinden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date