Het Vlaardingse theater is op zoek naar jou!

08-08-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - “Werken als vrijwilliger bij de Stadsgehoorzaal is perfect voor iedereen die nieuwe mensen wilt ontmoeten, zin heeft in twee leuke avonden per maand en een echte cultuurliefhebber is!” aldus de afdeling publiciteit van het Vlaardingse theater. Voor iedereen die zichzelf herkent in deze omschrijving organiseert de Stadsgehoorzaal 4 info-uurtjes voor nieuwsgierige (mogelijk) nieuwe theatervrijwilligers. Iedereen is van harte welkom om langs te komen op woensdag 21, donderdag 29 en vrijdag 31 augustus of op de speciale UITterras editie op 1 september. 

‘De Stadsgehoorzaal is het theater van ons allemaal!’, dat is de boodschap die het Vlaardingse theater graag benadrukt. En dat geldt ook voor de Stadscrew, een grote groep gemotiveerde vrijwilligers waarvan ieder lid zo’n twee avonden in de maand achter de bar, bij de garderobe, in de foyer als gastheer-/vrouw, en in de zaal als technicus of publieksbegeleider te vinden is. En het leukste aan deze groep? De combinatie van leeftijden en culturen, wat elke crewdienst bijzonder maakt. 

“Ik kom al zolang ik mij kan herinneren in de Stadsgehoorzaal en toen ik 13 was, ben ik gestart als vrijwilliger. Nu zit ik in de programmaraad en mag ik meedenken over het programma van het komende theaterseizoen. Ik vind het erg bijzonder dat ik op deze leeftijd inspraak heb in het programma!” – Raquel Benito Martin, 17 jaar.

 

Crewcampus


Het theater wilt iedereen laten weten dat twijfel of onzekerheid over de geschiktheid niet nodig is. Als vrijwilliger in de Stadsgehoorzaal vliegen de cursussen en trainingen je om de oren zodat iedereen altijd zelfverzekerd en met veel plezier de functie kan uitoefenen. In de eerste week van september vindt bijvoorbeeld de Crewcampus plaats waar door o.a. een tap-, gastvrijheid- en een kassatraining de kneepjes van het vak geleerd worden!

 

Interesse?


Op woensdag 21 en donderdag 29 augustus om 20:00 uur en zaterdag 31 augustus om 15:00 uur staan de deuren van de Stadsgehoorzaal wagenwijd open voor iedereen die, onder het genot van een drankje, vragen wilt stellen over het vrijwilligerswerk en kennis wilt maken met het team. Op het UITterras (de laatste zondag van het Zomerterras) is er een speciale editie om 15:00 uur op het festivalterrein. 

Aanmelden voor het info-uurtje kan door een mail te sturen naar publiciteit@stadsgehoorzaal.nl , maar spontaan binnenlopen is geen probleem. De theaterdeuren staan voor iedereen open!

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date