Het Jeugdtheaterhuis nu ook in Vlaardingen

01-10-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van toneelspelen, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken. Het Jeugdtheaterhuis heeft al jaren leslocaties in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Gouda, Leiden en Maassluis, maar start woensdagmiddag 4 oktober voor het eerst in KADE40 in Vlaardingen.

Ben jij een echte toneelspeler en kun je niet wachten om samen met anderen de vloer op te gaan en de spannendste verhalen te bedenken? Wil je je fantasie de vrije loop laten en ontdekken wat toneelspelen eigenlijk is? Dat kan bij het Jeugdtheaterhuis! Ontdek kanten van jezelf waarvan je niet eens wist dat je ze had, maak nieuwe vrienden, krijg meer zelfvertrouwen en vooral: maak veel plezier! Dan ben je bij het Jeugdtheaterhuis aan het goede adres. Vanaf woensdag 4 oktober starten de toneellessen voor kinderen van 7 t/m 12 jaar in KADE40 in Vlaardingen.

Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter én Ronnie Flex zien we met enige regelmaat terug op het witte doek, toneel of op menig muziekfestival.

Hou jij meer van musicals? Dan kun je ook naar de leslocatie in Theater Koningshof in Maassluis. Er is een uitgebreid aanbod voor kinderen van 4 t/m 21 jaar! Ben je nieuwsgierig? Kom dan een keertje proefdraaien! Of schrijf je nog snel in voor deze leuke lessen!

Bekijk het volledige nieuwe aanbod op www.jeugdtheaterhuis.nl  en meld je meteen aan.


Over het Jeugdtheaterhuis

Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten. Naast de nieuwe afdeling in Vlaardingen, is het Jeugdtheaterhuis ook actief in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Gouda, Leiden en Maassluis.Gerelateerd