Het is weer tijd voor het leukste theaterfestival!

23-01-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zondag 27 januari is het weer tijd voor het Stadsterras! Hét tweemaandelijkse theater- en muziekfestival voor de hele familie, waarin professioneel en lokaal (cultureel) aanbod samensmelt. Tussen 13.30 en 17.30 uur is er in het hele theater van alles te doen. Van een spannende en muzikale techniekshow, te gekke muziekoptredens en een kindervoorstelling, tot spel- en knutselactiviteiten, lekkere drankjes, hapjes en leuke ontmoetingen. Mis het niet! 

Van kale zaal naar showtime! 
Een spannende, muzikale techniekshow, 13.30 & 14.45 & 16.00 uur – gratis toegang (Grote Zaal). Nieuwsgierig naar de geheimen en spectaculaire, technische mogelijkheden van theater? Kom naar de spannende techniekshow Van kale zaal naar showtime! Onder muzikale begeleiding van Jazz aan de Waterweg, Jeugdmusicalkoor Applaus, Erik Koning (viool) en Max Versteegh (trompet) ontdek je hoe een kaal podium verandert in een échte theatershow!

Gerard Alderliefste met solomuziekprogramma Dubbel leven
14.00 uur - €10,00 (Harmonie). Alderliefste heeft twee levens. In het ene is hij verslavingsarts, in het andere muzikant. In zijn muziekprogramma komen beide werelden samen. Want is de passie van de muzikant niet bijna dezelfde als de zucht van een verslaafde? Gerard zingt, vertelt en speelt Franse en Nederlandse liedjes. Hij vertelt over partydrugs en verslaving, wat het met je doet en waarom je het zou moeten laten. 

SnarefactoR
14.00 & 16.30 uur – gratis toegang (Bovenfoyer). SnarefactoR is een Vlaardingse classic rock band, in 2015 gestart vanuit de gitaarschool Vlaardingen. Met veel plezier volgden optredens in Kade40, muziekcafé de Hommel en het voorprogramma van de Hermes House Band op het Erasmus MC Open Plein Festival in Rotterdam. Het repertoire varieert van Eric Clapton tot Deep Purple en The White Stripes. 

Niels & Ashley
13.30 & 16.00 uur – gratis toegang (Stadscafé). Niels & Ashley zorgen als muzikaal duo voor een fijne en gezellige sfeer. Zij spelen liedjes uit een breed repertoire met de hits van toen tot de hits van nu, variërend van ballads tot de dansbare 80’s-hits! 

De vriendelijke draak (4+)
15.00 uur – gratis toegang (Glazen Foyer) Teun denkt dat hij alles weet van draken. Ze zijn bloeddorstig, gemeen en niet te vertrouwen. Maar Teun heeft nog nooit een echte draak gezien. Dan wordt het dorp opgeschrikt door zo'n monster. Tenminste... Hoorde Teun de draak nou rijmen? Ook de draak is van slag. Iedereen is bang of wil bang zijn, omdat alle draken gemeen horen te zijn. Maar hij is toch niet gemeen, maar juist aardig? Als Trees zich ermee bemoeit is het hek van de dam.

Spelletjes, knutselen, snoep en meer voor de kleintjes! 
13.30 tot 17.30 uur – gratis toegang (Benedenfoyer). Natuurlijk is deze zondagmiddag ook aan de allerkleinste Stadsterras-bezoekertjes gedacht! Zij kunnen hun hart ophalen aan levensgrote spelletjes, een heuse tekentafel, een superleuke knutselhoek i.s.m. UN1EK én hun buikjes vol snoepen bij de candybar! Kom je ook?Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date