Het Groot Niet Te Vermijden in de herkansing

30-01-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Donderdag 8 februari komt Het Groot Niet Te Vermijden naar Vlaardingen om hun muzikale show ‘The Inevitables te spelen’. De voorstelling moest in december noodgedwongen verplaatst worden omdat drummer Jochem zijn middenvoetsbeentje had gebroken. ,,Het ergste wat je als artiest kan overkomen is een voorstelling afzeggen. Doordat jij niet kan optreden stuur je een paar honderd mensen naar huis!'', vertelt Jochem.

,,Onze theatervoorstelling is een klein rondreizend circus en om die rijdende trein stil te zetten doet pijn. Knarsetandend zit je thuis met je poot omhoog. Zes weken gips... Balen! Middenvoetsbeentje gebroken, voetbal! Is dat handig? Skiën, doe ik ook. Moet je dat doen als podiumartiest? Je moet toch ook je conditie op peil houden voor zo’n show?! Het gaat al dertig jaar goed, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is ook niet zo dat je even een vervanger belt. Daar is een theatershow te ingewikkeld voor. Er zijn duizend afspraakjes over changementen, verkledingen, dansjes, grappen en rare muziekjes of instrumenten. Gelukkig hebben wij met Het Groot in die dertig jaar nog maar weinig voorstellingen hoeven te verplaatsen. Soms is er een stem verdwenen van een zanger, dan moet je wel. Gelukkig kunnen wij de voorstelling later in het seizoen inhalen. Die avond is dan voor je gevoel net wat meer bijzonder. En nu zijn wij terug bij u in het Vlaardingse theater! De voet doet het weer en wij hebben zin om te knallen! Ik hoop dat u er weer bij zal zijn'', aldus Jochem. 

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de show op donderdag 8 februari. Wilt u er ook bij zijn? Koop dan snel de laatste kaarten via stadsgehoorzaal.nl voordat ze weg zijn!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date