Herman Hell is de meest markante horecaondernemer

15-07-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN/ROTTERDAM - Op vrijdag 13 juli is Herman Hell van Hell’s Kitchen uit Rotterdam gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Zuid. In Vlaardingen is hij eigenaar van De Hofnar aan de Hoogstraat 169.

De jury vond Herman Hell de absolute winnaar van in totaal zes genomineerden en hij mag zich de komende anderhalf jaar de Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Zuid noemen. Herman is eigenaar van de Rotterdamse horecazaken Nieuw Rotterdams Café, Café Sijf, Café Van Zanten, De Hofnar in Vlaardingen, De Hofnar in Scheveningen en Het Wapen in Willemstad.

Juryvoorzitter Bianka den Breejen van Partycentrum Hipper & Kolfbaan: "We zijn als jury echt overdonderd door een stortvloed van creativiteit, passie en gedrevenheid. Herman is een horecaondernemer die out of the box denkt en daardoor telkens verrast met nieuwe en originele concepten. Met zijn passie en enthousiasme weet hij zijn team als geen ander te motiveren om het concept uit te dragen. En Herman weet daar dan ook nog media-aandacht voor te krijgen. Bijvoorbeeld toen hij onlangs een nieuwe app lanceerde. Met die app kunnen gasten vooraf een lunch bestellen die ze direct kunnen opeten als ze in Café Sijf binnen komen."

 

Over de Meest Markante Horecaondernemer

Koninklijke Horeca Nederland organiseert elke drie jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs kennen zij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. Op deze manier stimuleert KHN innovatie onder horecaondernemers. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt in 2019 de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. Voor meer informatie zie www.meestmarkant.nl .

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date