Herfstwandeling in de Broekpolder

20-11-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De herfst is al een flink eind gevorderd. Dat zie je natuurlijk ook in de Broekpolder. Bomen verliezen hun blad, vogels trekken weg en de runderen bereiden zich voor op de komende winter. Op zondag 25 november kun je onder leiding van gidsen de mooie plekjes van het natuur- en recreatiegebied Broekpolder ontdekken. En zij vertellen je er van alles over. Zij vertrekken om 14.00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer twee uur. 

De kosten zijn twee euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas loop je gratis mee. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te doen. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd. Zin om mee te lopen? Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt. 

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de herfstwandeling op 24 november en de winterochtendwandeling op 16 december. Ook zijn er themawandelingen. Op 2 december gaan ze op zoek naar de grote grazers. Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl.

Gerelateerd