Herfstwandeling in de Broekpolder

22-10-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Ook de Broekpolder is kurkdroog. Het water staat extreem laag, je kunt op plekken komen die normaal onbereikbaar zijn. Op zondag 28 oktober kun je onder leiding van gidsen deze en andere mooie plekjes van het natuur- en recreatiegebied Broekpolder ontdekken. En zij vertellen je er van alles over. Zij vertrekken om 11.00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer twee uur. 

De kosten zijn twee euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas loop je gratis mee. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te doen. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd. Zin om mee te lopen? Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt. 

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de herfstwandeling op 24 november en de winterochtendwandeling op 16 december. Ook zijn er themawandelingen. Op 2 december gaan ze op zoek naar de grote grazers.

Gerelateerd