Herfstwandeling in de Broekpolder

24-10-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het is volop herfst in de Broekpolder. De zomer duurde langer dan normaal, maar nu bereiden dieren en bomen zich in rap tempo voor op de koude dagen. De bladeren kleuren geel, rood, bruin; vogels maken zich op voor hun trektocht naar het zuiden of landen in de polder om te foerageren. En in dit natte seizoen tieren de paddenstoelen welig. Kom genieten van de herfst in de Broekpolder onder leiding van broekpoldergidsen. Dat kan op zondag 30 oktober van 11.00 uur – 13.00 uur. De start is bij de picknicktafels in het Klauterwoud en de kosten zijn 2 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas loop je gratis mee.

De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen aan te doen in verband met mogelijke insecten, distels enzovoort. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl . Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de runderwandeling op 6 november en de herfstwandeling op 26 november.

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: federatiebroekpolder.nl .

 

Gerelateerd