Hemels Hollands Muziekspektakel in Vlaardingen

16-01-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Na een geslaagde eerste editie aan de Surfplas afgelopen zomer, keert het Nederlandstalige muziekspektakel terug in Vlaardingen.

We gaan even terug naar 20 juli 2018, een prachtige zomerse dag waar we er vorig jaar een hoop van gezien hebben. Op vrijdagmiddag om 17.00 uur opendeN de deuren van het terrein waar normaal gesproken het muziekfestival Heaven Outdoor plaatsvindt. Door een nieuw muziekgenre aan te boren op de vrijdag, is een nieuw evenement geboren; Hemels Hollands. Tot klokslag 12 uur ’s nachts werd er gedanst, gezongen en plezier gemaakt aan de Surfplas in Vlaardingen. Artiesten als Tino Martin, Samantha Steenwijk, Danny Froger, John West en vele andere gaven acte de présence.

Eerder al maakte de organisatie bekend terug te keren aan de Surfplas op 26 juli. Goed nieuws dus voor alle liefhebbers van het levenslied uit Vlaardingen en omstreken, maar zo lang hoeven zij niet te wachten. Zojuist is naar buiten gekomen dat Hemels Hollands Vlaardingen ook aandoet met een binneneditie. Op 8 maart komen zij naar de Polderpoort in Vlaardingen met de volgende artiesten;

Tino Martin
Mike Peterson
Mart Hoogkamer
Quido van de Graaf
Mark Verkade
Gianluca
DJ Jerome

Kortom, een hemels, hollands, muziekspektakel! Op www.hemels-hollands.nl is meer informatie te vinden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date