Help jij mee op het Zomerterras?

02-07-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het Zomerterras en De Kroepoekfabriek werken deze zomer voor het zevende jaar op rij samen. Een vrijwillige ploeg, gecoördineerd door het Vlaardingse poppodium houden gedurende alle weekenden de bars van het festival draaiende. De Kroepoekfabriek levert wederom ook een bijdrage aan de muzikale invulling van het festival. Hoewel de aanmeldingen binnenstromen, geldt ook hier: hoe meer, hoe beter. 

Van 4 augustus tot en met 20 augustus vormt het Oranjepark/’t Hof weer drie weekenden lang het decor voor het Zomerterras, hét muziekfestival van de stad. Het Zomerterras is een festival met een unieke sfeer, mede dankzij het bijzondere programma boordevol pop- en wereldmuziek, jazz en klassiek, (straat)theater en kunst. Dankzij de samenwerking met De KF kan er een groter deel van het totaalbudget besteed worden aan het programma 

Momenteel heeft De Kroepoekfabriek flink wat aanmeldingen mogen ontvangen. Toch is het enorm prettig als er meer mensen zijn, die het leuk lijken om te helpen tijdens het Zomerterras. Naast heel veel lol tijdens het werk, ontvang je nog meer leuke extra’s. Aanmelden kan nog tot 27 juli, dus wees er snel bij. 

Zomercrew Wat je krijgt voor je inzet? Naast dankbaarheid en roem (zonder de Zomercrew zijn er geen barren. En geen één festival kan zonder bar) is er natuurlijk na elke avond hard werken een prettige naborrel en krijg je een training, een t-shirt, heel veel lol, leuke collega’s en een speciale Zomercrew BBQ. 

Lijkt het jou ook wel wat om komend Zomerterras je steentje bij te dragen aan weer een succesvol en onvergetelijk festival? Dat kan! Meld je dan aan via www.kroepoekfabriek.nl/zomercrew. Hier vind je ook meer informatie.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date