Hans en Grietje in de Stadsgehoorzaal

11-09-2017 Uit Redactie

Foto: Wim Lanser

VLAARDINGEN - Na een reeks succesvolle sprookjesmusicals presenteert Van Hoorne Entertainment dit theaterseizoen haar tiende sprookje: Hans & Grietje De Musical. Het eeuwenoude verhaal over de Hans & Grietje die terechtkomen bij een spannend en verrukkelijk snoephuisje in het bos werd al eerder bewerkt tot een vrolijke familievoorstelling en keert nu terug in een spiksplinternieuw, kleurrijk musicaljasje.

In Hans & Grietje De Musical wordt de rol van Grietje vertolkt door Janouk Kelderman, beter bekend als presentatrice Keet! van RTL8 Telekids. Maar natuurlijk keren ook de populaire Van Hoorne-karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze sprankelende familievoorstelling vol swingende meezingliedjes, suikerzoete decors en schitterende kostuums. Vergeet niet om zelf ook jouw mooiste verkleedkleding aan te trekken, want dan maak je kans op een sprookjesachtig prijzenpakket!


Sprookjesafterparty

Na afloop van de voorstelling gaat het sprookjesfeestje nog even door met een heuse Meet & Greet én een speciale Sprookjesafterparty! Alle bezoekertjes kunnen met de cast op de foto en bovendien tijdens een swingend optreden in de foyer nog even lekker meezingen en –dansen op de leukste liedjes uit de Van Hoorne Sprookjesmusicals. Een sprookjeszondag om nooit te vergeten!

Zondag 17 september 2017
Aanvang 13:30 uur (deuren open 12:30 uur), € 16,00 (kinderen t/m 12 jaar) en € 18,50 (volwassenen)

Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl , daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date