Haal meer uit je camera

24-04-2018 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Leer nog voor de zomervakantie meer uit je camera te halen! Schrijf je nu in voor de basiscursus fotografie van Tamara Heck. Wil je als hobbyfotograaf meer uit je camera halen of heb je even een opfriscursus nodig dan is deze cursus iets voor jou. De technische basisbegrippen komen tijdens deze cursus naar voren. We gaan in de les aan de gang met gevarieerde opdrachten en naar aanleiding daarvan ga je thuis ook aan de slag. Je leert stap voor stap je camera beter kennen en gebruiken. Theorie en praktijk zullen elkaar afwisselen.

Naast de technische kant van het fotograferen leer je ook wat je met compositie en lichtgebruik kunt doen. In de volgende les bespreken we het werk klassikaal want je leert namelijk ook erg veel van je medecursisten. Er wordt gewerkt in kleine groepjes van maximaal acht zodat er veel gelegenheid is voor uitleg en begeleiding waar nodig.

Gemiste lessen zijn in overleg in te halen in een andere groep of op een samen te bepalen tijdstip.

Aan bod komen onder andere
- diafragma: scherpte diepte
- sluitertijd: beweging of bevriezen van het beeld
- scherpstellen
- instellingen van je camera
- over en onderbelichten

Mei 2018
Lestijden: 19.30 - 22.00 uur

Lesdagen
Dinsdag 8 mei
Dinsdag 22 mei
Dinsdag 12 juni
Dinsdag 26 juni
Dinsdag 10 juli
En nader in overleg met de groep te bepalen praktijkdag in het weekend

Aantal lessen: 6. prijs: 130 euro inclusief koffie/thee en lesmateriaal. Voor de cursus heb je een camera nodig waarop diafragma en sluitertijd instelbaar zijn. Inschrijven kan via de website www.tamaraheck.nl of info@tamaraheck.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date