Categorieën

Service

Gun jouw muziekinstrument een tweede leven

Gun jouw muziekinstrument een tweede leven
Uit

Gun jouw muziekinstrument een tweede leven

  • Redactie
  • 03-10-2015
  • Uit
Gun jouw muziekinstrument een tweede leven

VLAARDINGEN - Spannend was het afgelopen week bij KADE40, het centrum voor kunst- en cultuureducatie in Vlaardingen. Via de achteringang werd een bijzonder mooi klavecimbel binnengedragen. Een particuliere donatie waar de Stichting Vrienden van KADE40 erg blij mee is. Het klavecimbel, dat net als de piano een snaarinstrument is, is een welkome aanvulling bij de muzieklessen. De eigenaar heeft er jaren met plezier op gespeeld en vond het een goed idee om het nu te schenken aan KADE40.

Kinderen willen graag muziek maken, maar hebben vaak thuis geen instrument om te bespelen. De Vrienden van KADE40 willen die kinderen de kans geven om bij KADE40 met muziek bezig te kunnen zijn. Inmiddels bestaat het assortiment aan instrumenten uit een klarinet, een piano en enkele blokfluiten. Graag willen de Vrienden van KADE 40 het aantal muziekinstrumenten uitbreiden.

Heb jij thuis een muziekinstrument, op zolder of in de kast, dat niet meer wordt bespeeld? KADE40 is blij met elk bruikbaar muziekinstrument. Gun je jouw muziekinstrument ook een tweede leven? Stuur dan een email aan [email protected] dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Voor meer informatie over de Vrienden van KADE40: kijk op vriendenvankade40

 

 

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →