Guilty Pleasures in de Kroepoekfabriek

28-06-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De Kroepoekfabriek sluit het seizoen af met mooi feestje. Wie zingt er nou niet stiekem mee met tracks van Vengaboys, Linda, Roos en Jessica, Spice Girls, Rick Astley en meer foute ‘gouwe ouwen’? Daarom op deze avond: alleen maar ‘guilty pleasures’. Nu het einde van het culturele seizoen in zicht is, is er op vrijdag 30 juni nog een laatste feestje in De Kroepoekfabriek. De zaal van het poppodium is in de maand juli gesloten vanwege onderhoud. Het feest is voor alle bezoekers, Dikke Vrienden, sponsoren en de vrijwilligers van De Kroepoekfabriek. De Dikke Vrienden worden in het bijzonder bedankt, vanwege hun enthousiasme, mentale en financiële support. 

De muziek tijdens deze avond komt van The Guilty Pleasure Coverband. De band bestaat uit zes topmuzikanten (o.a. Golden Caves) en onlangs waren ze zelfs te gast in Bahrein. De band speelt lekker lang, dus bezoekers zijn verzekerd van een goed avondje feest. 

Vrijdag 30 juni, deur open 20.30 uur, aanvang 21.00 uur, kaartjes in de voorverkoop negen euro, aan de deur elf euro. Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: www.kroepoekfabriek.nl.

Gerelateerd