Groot Game Event bij Vue Vlaardingen !

12-04-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Vue is een exclusieve samenwerking aangegaan met het grootste gamefestival ter wereld: DreamHack. Dit betekent dat ze in de Vue bioscoop aan het Veerplein de grootste toernooien van games als StarCraft 2, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive, Heroes of the Storm en League of Legends gaan livestreamen. De soms wel tien uur durende en zenuwslopende, toernooien zullen live te volgen zijn.

Aanstaande zondag gaan ze bij Vue van start: DreamHack host op 17 april vanaf 10.00 uur een Counter-Strike Global Offensive toernooi van wereld klasse in Malmö, Zweden en dit kun je live zien bij Vue! Ervaar dit op het grote doek in de chillste stoelen, met het beste beeld en geluid bij Vue Gaming. 16 van de 's werelds beste CS:GO teams reizen af naar het Malmö Arena in Zweden om te strijden voor een geld prijs van $250,000 en de eeuwige roem om als eerste de titel DreamHack Masters Champion te mogen dragen.

Vue Gaming staat voor urenlang de meest sensationele E-Sport wedstrijden op het grote witte doek, de tofste stands in de foyer, de mogelijkheid om jouw eigen gameskills te laten zien en altijd een vette hap! Lees meer over Vue Gaming hier!

Tickets zijn te koop via vuecinemas.nl  , de Vue app of aan de kassa.

Gerelateerd