Gratis kunstworkshops voor kinderen

01-08-2022 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op de laatste vrijdag van de zomervakantie, op 19 augustus, kunnen kinderen deelnemen aan ‘Art Fit’, een kennismaking met kunst, georganiseerd door Bep&Tilly. 

Bep&Tilly, o.a. bekend van ‘Het Geheim van Unilever’, zijn, vanwege de herinrichting van het Unilevergebouw, verhuisd naar een nieuwe plek. Dit is OOAK Company aan de Koningin Wilheminahaven ZZ 20 in Vlaardingen. Binnen OOAK Company, een prachtig verbouwde haringdrogerij, zijn tal van kunstenaars te vinden, die daar een atelier hebben.

In samenwerking met een aantal van deze kunstenaars, o.a. Annemieke Roodenburg en Liza van Samalla Costumes, organiseren Bep&Tilly op vrijdag 19 augustus ‘Art Fit’, drie rondes kunstworkshops voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar. Dankzij Stichting Urban Fit en Fonds Schiedam Vlaardingen eo zijn de workshops gratis te bezoeken voor de kinderen. 

De drie workshopsrondes hebben alle drie een ander thema. Kinderen kunnen zich dus opgeven voor 1, 2 of 3 workshop(s).

Ronde 1 van 9:30-11:00 uur heeft als thema: Vormgeving (Binnenhuisarchitectuur, hout en verf), ronde 2 van 11:15-12:45 uur met thema: In beeld (foto’s en illustraties) en ronde 3 is van 13:00-14:30 uur met als thema Design (kleding en tassen). 

Per workshop is er beperkt plek, dus geef je snel op! Dit kan via WhatsApp 06-508 79 289 (Tilly) of mail: info@bepentilly.nl.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date