Gratis kinderfilm in De Windwijzer

18-10-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op woensdagmiddag 21 oktober in de herfstvakantie wordt om 14.00 uur De Windwijzer de kinderfilm ‘Shrek’ vertoond. Toegang is gratis! Shrek is een Amerikaanse komische computeranimatiefilm, geproduceerd door de firma DreamWorks. De hoofdrolspeler is Shrek, een groene oger. In 2001 werd het eerste deel uitgebracht.

In een moeras in een niet bij naam genoemd land woont de oger Shrek. Hij is erg op zichzelf en jaagt iedereen die in de buurt van zijn huis komt weg. Op een dag besluit Heer Farquaad, de koning van het nabij het moeras gelegen koninkrijk, om alle sprookjesfiguren uit zijn rijk te verbannen. Hij gebruikt uitgerekend Shreks moeras als opvangkamp voor deze personages. Shrek pikt dit niet en gaat, tegen zijn wil vergezeld door Donkey (de ezel), naar Farquaad om verhaal te halen. Farquaad heeft ondertussen zijn zinnen gezet op de mooie prinses Fiona, die opgesloten zit in een toren bewaakt door een draak. Hij heeft zelf niet de moed om haar te gaan bevrijden, maar wil wel met haar trouwen om koning te kunnen worden. Wanneer Shrek komt klagen, maakt Farquaad een deal met hem; hij zal Shrek zijn moeras teruggeven als Shrek prinses Fiona voor hem gaat halen.

De toegang is gratis en er is ook nog limonade en wat te snoepen. Reserveren is i.v.m. de coronamaatregelen verplicht en gaat via: aanmelden@dewindwijzer.nl.  De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date