Gratis coaching voor baanlozen in De Windwijzer

06-10-2020 Uit Redactie

Op woensdag 14 oktober is er vanaf 9.30 – 13.00 uur in De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95 weer de maandelijkse bijeenkomst van het netwerk ‘Baanloos…en dan?’ voor mensen die zonder werk zitten. De bijeenkomsten zijn bedoeld om mensen zonder baan een netwerk te bieden, hen te bemoedigen en mogelijkheden en middelen aan te reiken om weer aan de slag te komen. Inloop en koffie vanaf 9.00 uur.

Op deze ochtend is jobcoach Mirella van der Doel aanwezig om met mensen die zich daarvoor aanmelden een individueel coachinggesprek te voeren. Het gesprek (van ca. een uur) kan gaan over alles wat met het vinden van een baan, omscholing, oriëntatie op ander werk, vrijwilligerswerk, solliciteren, starten van een eigen bedrijf enz. te maken heeft. De deelnemers die geen individueel gesprek hebben, kunnen in de tussentijd met elkaar en de leden van de werkgroep ‘baanloos’ bij de koffie ervaringen uitwisselen.

Kosten € 2,50 voor de koffie en de thee. Aanmelden is i.v.m. de coronamaatregelen verplicht en kan via een mailtje naar aanmelden@dewindwijzer.nl. Graag aangeven of je op die ochtend voor individuele coaching in aanmerking wil komen. Wees er snel bij want niet meer dan drie mensen kunnen op deze ochtend een individueel gesprek krijgen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date