Gospelkoor The Messengers zingt tijdens bijzondere dienst

30-10-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zondag 5 november zingt het Vlaardingse gospelkoor “The Messengers” tijdens de zogenaamde “Bethel Bijzonder Dienst” in de Bethelkerk, aan de Burg. Verkadesingel 26. Deze dienst begint om 10:00 uur.

De “Bethel Bijzonder Diensten“ zijn er voor jong en oud. Deze diensten zijn net even iets anders, met iets verrassends of onverwachts. Een theatrale sketch, de kerk in actie, niets is de “Bethel Bijzonder Dienst” te veel.

Het thema op 5 november is “loslaten”. Een thema waar iedereen, van jong tot oud, mee te maken heeft en die ook op vele (creatieve) manieren bekeken kan worden.

“The Messengers” zal hun bijdrage aan deze dienst leveren doormiddel van veel verschillende soorten liederen. Zo zal het koor mooie kerkelijke liederen zingen maar komen er ook liederen voorbij van onder andere Marco Borsato en Michael Jackson. Een dienst dus waar iedereen zich in thuis zal voelen en waar op een (Bethel)bijzondere manier het samen zijn gevierd wordt.

Meer informatie over “The Messengers” is te vinden op de website van het koor, www.messengers-vlaardingen.nl . Voor vragen en/ of aanvullende informatie kan er een e-mail worden gestuurd naar info@messengers-vlaardingen.nl .Gerelateerd