Gospelkoor The Messengers verwelkomt nieuwe leden

08-01-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Nu de feestdagen weer achter de rug zijn begint het Vlaardingse gospelkoor “The Messengers” weer met het instuderen van nieuwe liederen. Nieuwe enthousiaste leden zijn daarbij van harte welkom. Het koor repeteert iedere vrijdag (met uitzondering van vakanties en feestdagen) van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Bethelkerk aan de Burgemeester Verkadesingel 26.

The Messengers bestaat uit ongeveer 30 leden en staat onder leiding van dirigent David van de Braak. Hij is er in geslaagd om van het koor een kwalitatief zeer goed koor te maken waarin ook volop ruimte is voor plezier. Daarnaast is The Messengers ook een open koor waarin iedereen welkom is. Het koor heeft een grote diversiteit aan liederen in hun repertoire. Dit varieert van rustige mooie liederen tot swingende gospels. Nieuwe leden (m/v) zijn van harte welkom. Kom gewoon een keer luisteren !

Meer informatie over The Messengers is te vinden op de website van het koor, www.messengers-vlaardingen.nl . Voor vragen en/ of aanvullende informatie kan er een e-mail worden gestuurd naar info@messengers-vlaardingen.nl .Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date