GLOW: hiphop in de Kroepoekfabriek

24-05-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De Nederlandse top van de moderne hiphop komt naar Vlaardingen tijdens een nieuwe editie van het hiphopconcept GLOW in De Kroepoekfabriek. Ook voor deze editie staat er weer een mooi programma op het podium. GLOW is een nieuw concept dat zich helemaal focust op moderne hiphop en trap. Elke paar maanden is er een nieuwe editie met zowel internationaal bekende namen en bekende rappers van eigen bodem. Ook is er volop ruimte voor opkomend talent als voorprogramma. Op zaterdag 27 mei barst GLOW weer los met een flinke dosis muzikaal talent.

Allereerst is daar Yung Internet. De drie rappers nemen de luisteraar mee op een reis door het Amsterdamse nachtleven. Wat begon als een grap, groeide al razendsnel uit tot een succesvolle rapformatie. De rappers stonden vorige zomer op de mainstage van Appelsap festival en hebben ondertussen hun vijfde EP uitgebracht. 

SoulTrash is een jong collectief bestaand uit drie MCs en drie Dj’s/producers, afkomstig uit Amsterdam Zuidoost. De energieke sound die SoulTrash produceert is een combinatie van hiphop, trap en UK Grime. Eerder wisten ze al de Grote Prijs van Nederland in de wacht te slepen. 

Ook het duo Duitenkornuiten, Individuals en rapper Dess Finesse maken hun opwachting tijdens deze avond. De vorige editie van GLOW was nagenoeg uitverkocht. Het advies luidt ook om je tickets tijdig in de voorverkoop aan te schaffen via de website van De Kroepoekfabriek.

Zaterdag 27 mei, deur open 20.30 uur, aanvang 21.00 uur, kaarten in de voorverkoop tien euro, aan de deur € 12,50. Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: www.kroepoekfabriek.nl.

Gerelateerd