Gidsen tonen de Broekpolder op 30 januari

21-01-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Sneeuw of geen sneeuw, dat kunnen we niet voorspellen. Maar in elk jaargetijde is de Broekpolder een mooi gebied om te wandelen. De Broekpoldergidsen leiden je langs de meest interessante plekken, gaan op zoek naar winterleven en vertellen je alles over dit natuurgebied.

Onder leiding van de Broekpoldergidsen wordt op zaterdag 30 januari weer een wandeling gehouden. De gidsen starten om 14.00 uur en de wandeling duurt ongeveer twee uur. Deelname aan de wandeling kost € 2 per persoon. De gidsen ontvangen je bij de picknicktafels in het Klauterwoud aan de Watersportweg, ongeveer 300 meter voorbij de Polderpoort.

Zij geven het advies om kleding (lange broek) en schoeisel aan te passen aan de (weers)omstandigheden. Bij nat weer zijn laarzen het meest geschikt. Ook honden mogen meewandelen, maar wel aangelijnd.

Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl  .  Als je je niet aanmeldt en toch mee wilt, controleer dan via de website of de wandeling doorgaat.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de winterwandeling op 27 februari en de lentewandeling op 26 maart. De twee thema-wandelingen zijn op

-        10 april       8.30 – 10.30 uur  struinwandeling

-        1 mei          5.45 – 7.45 uur    vogelwandeling

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: federatiebroekpolder.nl .

 

Gerelateerd