Gezocht: de beste stuurlui (aan wal)

22-04-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Het Loggerfestival heeft nog enkele vacatures en kan dus wel wat helpende handen gebruiken. Heb je even tijd en zin om er met het hele team iets moois van te maken? Mail naar info@vl-loggerfestival.nl
Alle vrijwilligers kunnen rekenen op een vrijwilligersvergoeding!

Waar zijn ze naar op zoek?

 

Locatiemanagers:

Het evenement wordt verdeeld in een aantal locaties (festivalzones) en voor iedere locatie wordt een manager (m/v, minimum leeftijd 16 jaar) aangesteld. De functie houdt in dat je als visitekaartje/aanspreekpunt namens de organisatie er op toeziet dat de opbouw binnen de betreffende festivalzone conform afspraak en plattegrond verloopt. Je bent van 07.00-10.00 beschikbaar op zaterdag 25 juni en je bent in staat zelfstandig oplossingen te zoeken, er voor te zorgen dat alles soepel verloopt en de juiste uitstraling krijgt. Geen zwaar lichamelijk werk, wel een coördinerende taak. Je staat middels een portofoon in contact met de centrale post.

 

Catering medewerkers:

Op zaterdag 25 juni wordt een stadsontbijt voor 300 personen voorbereid en worden de lunchpakketten samengesteld. Help je mee? Je aanwezigheid wordt op prijs gesteld van 07.30-12.00.

 

Stagehands:

Heb je geen bezwaar tegen een beetje sjouwwerk en altijd al dichtbij een podium en artiesten betrokken willen zijn? Je bent graag de helpende hand van de productieleider?

We kunnen je gebruiken! Op woensdagmiddag 22 juni, donderdagavond 23 juni, vrijdagavond 24 juni en zaterdag de gehele dag op 25 juni.

DOE JE MEE? MELD JE AAN !

Gerelateerd