Geschiedenis van Vlaardingen wordt vernieuwd

21-04-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De website www.geschiedenisvanvlaardingen.nl  krijgt een update. De Vlaardingse geschiedenis krijgt een heel nieuw jasje. Vanwege de werkzaamheden is de site vanaf dinsdag 21 april enige tijd buiten gebruik. De werkzaamheden zullen zeker enkele dagen duren.

‘Geschiedenis van Vlaardingen’ is een platform van de gemeente Vlaardingen waarop iedereen de Vlaardingse erfgoedcollecties kan vinden. Archeologische voorwerpen, monumenten, historische foto’s, prenten en archiefstukken vormen de getuigenissen van de geschiedenis van de stad.

Bezoekers kunnen reageren en vragen stellen. Zijn er echt Vikingen in Vlaardingen geweest? Hoe zat het ook alweer met Daatje de Koe en de IJzerkoekjes? Hoe oud is de boomstamkano? En wat is eigenlijk de achtergrond van het Hollandia-gebouw?

Verder zet de gemeente regelmatig op de homepage één verhaal en een collectiestuk in de schijnwerpers. Ook op Twitter en via Facebook kunnen de liefhebbers van Vlaardingse geschiedenis op de hoogte blijven van alle (historische) nieuwtjes. De twitterfeeds staan op de homepage bij 'Het laatste nieuws', of volg direct @OverVlaardingen en op Facebook is van alles te vinden over de geschiedenis van Vlaardingen: www.facebook.com/OverVlaardingenGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date