Genieten met je mond en oren op de Streekmarkt Hoogstraat

08-08-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 11 augustus staat in Vlaardingen alweer de derde Culturele Streekmarkt Hoogstraat van 2018 gepland. Na twee succesvolle edities in mei en juni zorgt Winkelhart Vlaardingen ook nu weer voor volop gezelligheid. In kramen verspreid over de Hoogstraat kun je proeven van heerlijke streekproducten. Bezoekers kunnen op vier plaatsen, verdeeld over de winkelstraat, uiteenlopende soorten muziek beluisteren en op een bankje aanschuiven voor een hapje en drankje.


Hoogstraat Proeft!

Nieuw op deze streekmarkt is de actie ‘Hoogstraat Proeft!’ Winkeliers en standhouders bieden voor €5 een ‘Hoogstraat Proeft! strippenkaart’ aan, waarmee je van vijftien heerlijke proeverijtjes bij de verschillende deelnemers kunt genieten. Het lekkers varieert van een verfrissend ijsje tot een pikant mosselhapje en van een Marokkaanse Msemen tot een verwarmende theeproeverij. De animo voor deze strippenkaart is heel groot, dus wees er op tijd bij. Er is maar een beperkt aantal strippenkaarten voorradig en op = op!


Muziekprogramma

De Culturele Streekmarkt Hoogstraat streelt dankzij de steun van Rabobank Rotterdam en BKS Parking niet alleen de tong, maar ook het oor. Het muziekprogramma kent vier kernen, verdeeld over de Hoogstraat. Je mag er bij dansen, maar ook op een bankje of bij een tafel aanschuiven met je proeverij. Geniet onder andere mee van Mister Minstrel, een ‘One-man-band’, en het Vlaardingse duo The Suspenders. De zangeressen van Open Studio, een collectief van muzikanten die samen komen om hun muzikale passies en ideeën te delen, treden verschillende keren op. Tovino Delicatessen heeft de band Let’s be Gypsies uitgenodigd om de hele middag bij hen op het terras te spelen.

Het exacte tijdschema staat op www.facebook.com/culturelestreekmarkthoogstraatGerelateerd