Genieten met een grote G!

25-11-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Goed nieuws voor iedereen die de voorstelling Shave, Rattle and Roll vorig theaterseizoen heeft moeten missen óf er juist niet genoeg van kon krijgen: deze vrijdagavond (25 november) komt het vijftal heren van Het Groot Niet Te Vermijden Vlaardingen weer onveilig maken. En dat betekent natuurlijk weer, geheel zoals je van hen gewend bent, vele (bijna onmogelijke!) vliegensvlugge wissels, een flinke dosis aanstekelijke humor en steengoede, veelzijdige muziek!

Al meer dan 25 jaar staat Het Groot Niet Te Vermijden garant voor muzikale humor en grappen, goede muziek en geniale theatrale fratsen. De ene keer messcherp, de andere keer met een lekker kriebelende baard. In sneltreinvaart wisselt het vijftal de meest unieke scènes af en bezorgen ze het publiek in razend tempo afwisselend de slappe lach en tranen van ontroering. Of andersom natuurlijk! En het lijken dan misschien gladde jongens, maar pas op: ze kunnen prikkelen als de beste!

Shave, Rattle and Roll is het veertiende programma van Het Groot Niet Te Vermijden en voor het tweede seizoen te bewonderen in de Stadsgehoorzaal. Natuurlijk gaan de heren ook dit keer geen genre of instrument uit de weg. Zoals ze zelf zeggen: verwacht feelgood muziektheater, een goodiebag met voor ieder wat wils. Kortom, onvermijdelijk Genieten met een grote G!

Geheel in stijl van de avond is er een mooi Foyerprogramma samengesteld. Voorafgaand aan de voorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden (vanaf 19:15 uur) zullen The Weepers het publiek in de Benedenfoyer alvast in muzikale sferen brengen met een optreden vol blues, ‘rock with a little roll’ en country. Ook na afloop van de voorstelling gaat het muzikale feestje met The Weepers nog even door. Gooi die voetjes maar van de vloer!

Vrijdag 25 november, deuren open 19.15 uur, aanvang 20.15 uur, toegang € 27,50. Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date