Categorieën

Service

Ga mee een week schilderen in de zon!

Ga mee een week schilderen in de zon!
Uit

Ga mee een week schilderen in de zon!

  • Advertorial
  • 01-05-2019
  • Uit
Ga mee een week schilderen in de zon!
Ga ook mee naar Spanje, Calpe, om daar heerlijk in een soort villa Felderhof een fantastische schilderweek te beleven met alle comfort, maaltijden, drankjes en schilderlessen! Schilderervaring is niet nodig, je krijgt deskundige begeleiding van de Vlaardingse kunstenares Atie Keizerwaard.

**Vlaardingen24 aanbieding: KORTING €50 voor de laatste vrije plaatsen in de schilderweek van 17 mei tot 24 mei 2019**

Van 17 mei tot 24 mei en van 4 oktober tot 11 oktober 2019 worden er door Atie weer schilderweken in Calpe georganiseerd op een prachtige lokatie. Deelname aan deze week is € 695 p.p. (éénpersoonskamer € 765) en dat is inclusief: transfer Alicante-Calpe vv, 16 uur schilderles, 7 overnachtingen, 7x ontbijt, 6x lunch, 6x avondeten inclusief onbeperkt drankjes zoals wijn, frisdrank ed. en exclusief de vliegreis naar Alicante. Het is mogelijk dat een partner/vriend(in), die niet wil schilderen meegaat en een tweepersoonskamer deelt met jou, die wel schildert (€ 595).

Meer informatie over deze schilderweken is te vinden op www.atiekeizerwaard.nl. Kijk ook eens naar de schilderworkshops en de schilderlessen in het gezellige atelier van Atie op de Hoogstraat. 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected]

Galerie Atelier Atie Keizerwaard
Hoogstraat 37
3131 BL Vlaardingen
Tel. 06-17182808
[email protected]
WWW.ATIEKEIZERWAARD.NL