Funk en High Wine in het Delta Hotel

02-08-2016 Uit Advertorial

VLAARDINGEN – Het Delta Hotel is al vijftien jaar hét artiestenhotel van het Zomerterras. Dat wordt zaterdag 13 augustus gevierd met een optreden van de Franse Funkband  CQMD. Dat heerlijke optreden kun je nu combineren met een voortreffelijke High Wine. Zo zorg je zelf voor een ideale zaterdagmiddag aan het water. 

Al vijftien jaar overnachten de artiesten van het Zomerterras die uit het buitenland komen in het Delta Hotel. Zo’n vijftig artiesten per jaar genieten van het hotel aan het water; zo’n 750 al in de afgelopen jaren. Dit jaar zijn het bijvoorbeeld de muzikanten van Ceux Qui Marchent Debout (CQMD) uit Frankrijk, een zevenkoppige marching band die op vrijdag 12 augustus acte de présence geeft in het Oranjepark. 

Om de samenwerking te vieren spelen zij zaterdagmiddag 13 augustus nog een keer in het Delta Hotel. Aanvang 15.00 uur! En dat is anders dan op het Zomerterras want in het Delta Hotel staan ze dichtbij en spelen ze een unieke acoustische set. 

U kunt dit combineren met een voortreffelijke High Wine. Ontvangst met een heerlijk glas rosé prosecco en vervolgens nootjes, olijven en zoute stengels, mini knipbrood met roomkaas en tapenade, filet americain, mini briochebroodjes met gerookte botervis en Serranoham en nog veel meer. Er is keuze uit de huiswijnen rood, wit en rosé (25 euro p.p.). 

Reserveert u alvast bij het Delta Hotel, tel. 010 - 434 54 77 of info@deltahotel.nl.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date