Fotowedstrijd: fotografeer de 'Balder by Night'

06-12-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Stichting Zeillogger VL. 92 De Balder organiseert een fotowedstrijd. De opdracht: fotografeer de Balder in de avond, maak je mooiste foto hoe jij de verlichte Balder ziet in 'avondsfeer'. 

Meedoen is leuk maar kan je ook nog wat opleveren! De organisatie van de Stichting Zeillogger Balder stelt een leuke prijs ter beschikking voor de mooiste, leukste of sfeervolste foto. Voorwaarden om mee te dingen voor een prijs dient iedere foto gemaakt te zijn tussen 15 december 2020 en 15 januari 2021. De inzender dient tevens de maker van de foto te zijn.  Deelnemers mogen maximaal twee digitale foto’s insturen. Vermeldt je naam en e-mailadres bij de foto!

De foto’s moeten minimaal 1 MB en maximaal 5 MB zijn. Aanvaardbare bestandsformaten zijn: Png, Jpg en Tiff. Foto’s kunnen worden gestuurd naar: pers@zeilloggerbalder.nl.

Na afloop van deze wedstrijdperiode worden de drie beste inzendingen gekozen door de deskundige jury.  De jury zal bij haar beoordeling onder andere. letten op de kwaliteit en originaliteit van de foto. Deelnemers van wie een foto is genomineerd, krijgen tijdig bericht. Twee weken na sluiting van de fotowedstrijd wordt een afspraak met de winnaar gemaakt. De winnende foto krijgt een ereplaats op onze website en Facebook pagina.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date