Fotowandeling met Broekpoldergidsen op 5 mei

26-04-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zondag 5 mei organiseren de Broekpoldergidsen de fotowandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Zij vertrekken om 12:00 uur vanaf het Educatief Archeologisch Erf. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. De Broekpolder is een prachtig en fotogeniek gebied, dus zeker een aanrader voor liefhebbers van fotografie en natuur. 

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaalt u 2 euro.
De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.


Zin om mee te lopen?

Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl .  Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt. 

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende wandeling is op zaterdag 11 mei en is een themawandeling over de vogels in het gebied. 

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl of neem contact op met Tineke Oostveen: 0624270198.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date