Fototentoonstelling over vluchtelingen

17-09-2016 Uit Redactie

De foto die Paul Meuldijk maakte van vluchtelingen op het Griekse Kos

VLAARDINGEN - Op 23 september wordt in het kader van de Vredesweek een foto-expositie geopend met het thema ‘Vluchteling’. U bent om 16.00 uur van harte welkom bij de opening ervan in het pand van Vele Vlaardingers Eén Huis (VVEH) aan de Hoogstraat 155.

In het kader van maart Geuzenmaand 2016 in Vlaardingen was er eerder een oproep geplaatst om foto’s in te sturen die met het thema “vluchteling” te maken hebben. Deze zijn in maart in de Cultuurwerkplaats te zien geweest, nu heeft VVEH deze eer.

VVEH zet zich in voor een positieve, veilige, vreedzame en open samenleving in Vlaardingen. Dit doet zij met allerlei verbindende activiteiten. Zo probeert zij contact te leggen en te onderhouden met zeer diverse groepen Vlaardingers. Vlaardingers uit alle windstreken, politieke voorkeuren, geaardheid en zonder of met welke religie dan ook worden middels ontmoetingen aan elkaar verbonden. Voorbeelden hiervan zijn de wekelijkse Multiculturele Koffieochtend en het maandelijkse Broodje Dialoog in het eigen pand, maar ook buurtlunches in diverse wijken tot aan overlegmomenten met sociale wijkteams en Gemeente. Een passende omgeving dus voor deze indringende foto-expositie.

De tentoonstelling in het pand van VVEH is tot 25 november te bezichtigen, elke dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 uur-16.00 uur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date