Filmavond - The wife in De Windwijzer

23-11-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vrijdag 29 november wordt in De Windwijzer de film The wife (VS, 2017) vertoond. De film wordt voorafgegaan door een maaltijd.  

Joan Castleman is een opvallende schoonheid met onberispelijke referenties. Veertig jaar heeft ze haar eigen talent, dromen en ambities opgeofferd voor haar charismatische man Joe en zijn succesvolle literaire carrière. Ze heeft altijd zijn ontrouw en excuses genegeerd met gratie en humor. Hun huwelijk is gebouwd op ongelijke compromissen en Joan staat op het punt haar breekpunt te bereiken. Aan de vooravond van de uitreiking van Joe’s Nobelprijs voor de Literatuur confronteert ze hem met het grootste offer van haar leven en het geheim van zijn carrière. Een ijzersterk, spannend en stijlvol drama over menselijke relaties en een vrouw die uiteindelijk haar eigen stem vindt.

Glenn Close kreeg voor haar rol een Oscarnominatie in de categorie ‘Beste actrice’. 

Zoals gezegd wordt de film voorafgegaan door een maaltijd. De maaltijd is een goede manier om de week af te sluiten en bekende en minder bekenden te ontmoeten. Aan de maaltijd kunnen, in verband met de beschikbare ruimte in de voorzaal, helaas maar maximaal 50 gasten deelnemen. Vooraf aanmelden is dan ook noodzakelijk. Inloop voor de maaltijd is tussen 17.30 en 18.00 uur. Om 18.00 uur wordt gestart met de maaltijd. De film bezoeken zonder aan de maaltijd deel te nemen kan natuurlijk ook. De kosten zijn dan € 6. De kosten bedragen € 13,50 voor maaltijd en film.

U kunt reserveren via: info@dewindwijzer.nl. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date