Feestelijk weekend in de Kroepoekfabriek

25-10-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Halloween wint steeds meer aan populariteit in Nederland. Daarom vindt op vrijdag 27 oktober vanaf 23.00 De Hitmachine: Halloween plaats in De Kroepoekfabriek. Een clubavond met de beste én slechtste hits van vandaag en de afgelopen decennia. Op zaterdag 28 oktober is het de beurt aan The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band die het oeuvre van de wereldberoemde band Mumford & Sons een make-over geeft.


De Hitmachine: Halloween

Bij De Hitmachine staan pop-, dance-, rock- en hiphophits van de afgelopen decennia centraal. Mash-ups, remixes of gewoon de originele plaatjes: alles passeert de revue. Het dj-team barst van de ervaring. Zo draaiden ze eerder al op onder andere Lowlands, diverse podia door het gehele land en lokale festivals zoals het Zomerterras en Loggerfestival.

Halloween is natuurlijk een uitgelezen kans om jezelf te verkleden. De Kroepoekfabriek beloont iedereen die verkleed komt met twee consumptiemuntjes. Ook wint de best verklede bezoeker vier vrijkaarten voor het Oud en Nieuwfeest in De KF. Verder is er een speciaal Halloweenshotje te verkrijgen en is het poppodium volledig in stijl gedecoreerd.
The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band play Mumford & Sons

Deze band heeft Nederland inmiddels met storm veroverd. Ze verkopen show na show uit, deelden het podium met bijvoorbeeld Kensington en The Common Linnets en stonden op het Sziget Festival voor een uitzinnig publiek. Nu is het de beurt aan De Kroepoekfabriek. De show staat in het teken van de wereldberoemde Amerikaanse band Mumford & Sons. Het oeuvre van deze band leent zich uitermate goed voor een make-over in de stijl van The Hillbilly Moonshiners. De muziek van de Moonshiners is namelijk bluegrass: een stijl die eenieder onmiddellijk doet denken aan het zuiden van de VS. Gewapend met onder andere banjo, mandoline, gitaar wordt een vrolijk rock ’n roll-achtig geluid neergezet dat garant staat voor een goed feestje!

Bekijk The Hillbilly Moonshiners op Sziget Festival: hier !  


DE HITMACHINE: HALLOWEEN
DATUM: VRIJDAG 27 OKTOBER
DEUR OPEN EN START: 23:00 UUR | TOT: 05.00 UUR | VVK 7,50
KAARTEN VERKRIJGBAAR OP KROEPOEKFABRIEK.NL

THE HILLBILLY MOONSHINERS PLAY MUMFORD & SONS
DATUM: ZATERDAG 28 OKTOBER
DEUR OPEN: 20.30 | START: 21.00 | VVK 10 EURO
KAARTEN VERKIJGBAAR OP KROEPOEKFABRIEK.NL

Gerelateerd