Feestelijk jubileumweekend Scouting Allart van Heemstede

23-05-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Tijdens het pinksterweekend heeft Scouting Allart van Heemstede de 45ste verjaardag van de groep feestelijk gevierd. Dit vijfjaarlijkse groepsevenement werd samen gevierd met alle 250 jeugdleden, ouders en broertjes & zusjes.

Het weekend speelde zich af in de jungle, waarbij men op zoek ging naar de nieuwe Freek Vonk. Onder leiding van Humberto Tarzan moesten de deelnemers, Sheldon Cooper, Jack Ouar, en de diva Tatjana, bewijzen dat zij in de jungle thuis hoorden. Er moesten parcours worden afgelegd en er stond zelfs een echte eetproef op het programma.

Ook de jeugdleden en ouders, broertjes & zusjes hebben bewezen dat zij in de jungle thuis hoorden. Zo zijn ze ontsnapt uit escape rooms, hebben ze vulkanen geknutseld, eten gemaakt op houtvuur, en hun skills laten zien met vlotten bouwen. Uiteraard kon iedereen zich zaterdagavond opwarmen tijdens een groot kampvuur en werd de kennis getest met een pubquiz. Op zondag is iedereen nog op zoek gegaan naar de verschillende jungle dieren, tijdens een grote vossenjacht.

Het weekend was een groot succes, waarbij ook ouders eens konden ervaren wat Scouting is! Wil jij nou ook eens ervaren wat Scouting is? Neem dan contact op met info@allartvanheemstede.nl of kijk op deze link!   Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date