Categorieën

Service

Feestelijk het jaar uit met de Hitmachine!

Feestelijk het jaar uit met de Hitmachine!
Uit

Feestelijk het jaar uit met de Hitmachine!

  • Redactie
  • 23-12-2017
  • Uit
Feestelijk het jaar uit met de Hitmachine!
VLAARDINGEN - Voor liefhebbers van popmuziek biedt De Kroepoekfabriek, het poppodium in Vlaardingen, een extreem feestelijk einde van 2017. Op zondag 31 december is er namelijk De Hitmachine: Oud en Nieuw.

De Hitmachine is dé leukste manier om Oud en Nieuw door te komen met je vrienden! Het staat garant voor een wervelwind aan hits, zowel recente als uit de afgelopen decennia. Gênant hard meezingen met de beste (en slechtste) nummers. Het doorgewinterde dj-team heeft een indrukwekkende staat van dienst en heeft gestaan op bijvoorbeeld het Zomerterras en het Paard in Den Haag. Het duo laat zich vooral niet beperken tot een enkel genre. Pop, rock, hiphop, reggae, drum ’n bass, house, disco: alles zal de revue passeren. De zaal is natuurlijk van top tot teen met gouden, zilveren en glitterende decoraties versierd. Daar mogen bubbels en oliebollen ook niet bij ontbreken!

De ervaring heeft geleerd dat Oud en Nieuw altijd uitverkoopt. Het is dus slim om je kaarten voortijdig te kopen. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf 10 euro in de vorm van groepstickets op de website van De Kroepoekfabriek.


ZONDAG 31 DECEMBER
DE HITMACHINE: OUD EN NIEUW 2017/2018
DEUR OPEN/START: 00.00 UUR | EINDE: 05.00 UUR | VVK 12,50 EURO, DEUR 15 EURO
Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: www.kroepoekfabriek.nl  

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →