Categorieën

Service

Feestelijk avondje nederpop in de Kroepoekfabriek

Feestelijk avondje nederpop in de Kroepoekfabriek
Uit

Feestelijk avondje nederpop in de Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 24-03-2019
  • Uit
Feestelijk avondje nederpop in de Kroepoekfabriek
VLAARDINGEN - De tophit ‘Suzanne’ bestaat 35 jaar en speciaal daarom gaat VOF de Kunst weer op tour. Op vrijdag 29 maart betreedt de band het podium van De Kroepoekfabriek. Uiteraard zullen er behalve ‘Suzanne’ nog tal van nummers uit het repertoire van VOF de Kunst gespeeld worden. Na het optreden is de avond echter nog niet klaar, Max, de DJ van dienst, zal de platenkoffer induiken en de rest van de avond vullen met toffe Nederpopklassiekers.

VOF de Kunst is in 1983 opgericht en het was al snel raak. ‘Suzanne’ werd uitgebracht en direct stond de band op nummer 1 in de hitlijsten. Uiteindelijk werd het zelf een internationale hit en zo tourden de mannen in 1984 en 1985 maandenlang door Europa. Naast deze tophit bracht de band nog veel ander materiaal uit, velen zullen nummers ‘Eén kopje koffie’ als ‘Oude Liefde Roest Niet’ ook bekend in de oren klinken. Bovendien maakte VOF de Kunst nog tal van albums voor kinderen, waarvan er in totaal zo’n 1,7 miljoen verkocht zijn. Door de jaren heen heeft de band dus zo’n repertoire opgebouwd dat de avond in De Kroepoekfabriek een feest vol herkenningen zal worden.

Avondje Nederpop met Max

Max is muziekliefhebber pur sang en draait ook op Het Zomerterras en KF’s eigen hitmachine. Wanneer het optreden afgelopen is zal hij aan het werk gaan en de koffer met Nederpopklassiekers openen. Hierdoor zal de avond nog wel even gaan duren.

VOF de Kunst #35jaarsuzanne + Avondje Nederpop met Max
Vrijdag 29 maart
Open: 20.30 uur | Aanvang: 21.00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →