Fatal Attraction in de Stadsgehoorzaal

10-11-2015 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Op maandag 19 oktober heeft in het Delamar Theater de première plaatsgevonden van de toneelthriller Fatal Attraction, naar de wereldberoemde film uit 1987 met Michael Douglas en Glenn Close. En hoe! Een laaiend enthousiast publiek, waaronder de pers, verliet ’s avonds het theater in de hoofdstad. Met vier sterren en quotes als “DommelGraaf & Cornelissen brengt boeiende voorstelling met verrassend slot” (Theaterkrant), “Swingend geregisseerde, fraaie toneelbewerking van de filmthriller” (De Volkskrant) en “Ontreddering Matteo van der Grijn is indrukwekkend” (De Volkskrant) mag deze bloedstollende thriller met recht een absolute aanrader worden genoemd.

Op zaterdag 14 november krijgt u in de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal de kans om deze spannendste avond uit zelf te beleven. Het verhaal Fatal Attraction vertelt het verhaal van de advocaat Daan (Soldaat van Oranje-acteur Matteo van der Grijn) wiens leven na een toevallige ontmoeting met de beeldschone Alex (Loes Haverkort, zij schitterde eveneens in de musical Soldaat van Oranje) dramatisch verandert. Daan denkt dat hij dit kortdurende avontuurtje achter zich kan laten, maar Alex wenst niet genegeerd te worden. Ze achtervolgt Daan met angstaanjagende gevolgen. Zelfs het konijn is niet veilig… Een spannend verhaal over lust, obsessie en wraak, waarin overspel fatale gevolgen heeft.

De theaterdeuren zaterdag vanaf 19.15 uur open, vanaf dat moment staat de Stadscrew met open armen klaar om u van een heerlijk drankje en/of hapje te voorzien. Nilton Fortes zal samen met zijn showgroep een demonstratie kizomba geven, een prachtige dansstijl die ook wel bekend staat als ‘Afrikaanse Tango’. Daarnaast is er, geheel in stijl van de avond, een speciale, kleine verrassing voor u geregeld, verzorgd door Parfumerie Zocco. Wat deze verrassing is, blijft nog even geheim… Na afloop van de voorstelling kunt u in de foyer tot 00.00 uur nog even nagenieten en kletsen onder het genot van een hapje (heeft u het fameuze stadsplankje al geproefd?), drankje én een prachtig muzikaal optreden van Milton. Als zanger/componist scoorde Milton met de groep "Romeo" ongekende successen in zowel Nederland, als het buitenland. Hits die tot op de dag van vandaag met grote regelmaat op de radio gedraaid worden. Milton speelt live zowel nieuw als het bekende Romeo repertoire en zal speciaal voor vanavond een aantal prachtige nummers ten gehore brengen.

Fatal Attraction belooft toneel van de bovenste plank met een topcast waar je U tegen zegt én met een belangrijke boodschap: een gewaarschuwd mens…! Durft u? Zaterdag 14 november 2015 - deuren open 19.15 uur - € 26,00.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date