Fast & Furious 8 in de voorpremière bij Vue Vlaardingen

10-04-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op woensdag 12 april vertoont Vue Vlaardingen Fast & Furious 8 in de voorpremière tijdens de eerste Blockbuster Night van het jaar. Aanvang van het event is 19.00 uur, start film 20.00uur.

Vue Vlaardingen  start dit jaar met de Blockbuster Night als nieuw terugkerend event. Op deze avond worden de grootste filmtitels vertoond in de voorpremière, op het grootste scherm en met het beste geluid. Naast het spektakel in de zaal worden de  bezoekers op de avond getrakteerd op een lekkere hap en snap en divers entertainment voor de deur.

Tickets à €12,50 zijn te koop via www.vuecinemas.nl , in de Vue app of aan de kassa.

 

Over Fast & Furious 8

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos... En om de man, die hen tot een familie maakte, thuis te brengen.

 

Over Vue Nederland

Vue Nederland, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. De bioscoopketen transformeert alle bioscopen in 2016 naar Vue. Deze zijn gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date