Categorieën

Service

Fading Gigolo in Filmtheater Het Zeepaard

Fading Gigolo in Filmtheater Het Zeepaard
Uit

Fading Gigolo in Filmtheater Het Zeepaard

  • Redactie
  • 15-09-2014
  • Uit

VLAARDINGEN - Woody Allen speelt zelden in een film van een andere regisseur maar voor deze charmante en vermakelijke speelfilm wist John Turturro hem te strikken! Murray (Woody Allen), is een boekhandelaar in Brooklyn met nijpende geldproblemen. Wanneer zijn aantrekkelijke vrouwelijke dermatologe hem vraagt of hij niet een leuke man weet, dient zich een onverwachte oplossing aan. Hij weet zijn vriend en bloemist Fioravante (John Turturro) over te halen om zich als gigolo te verkopen, waarbij Murray uiteraard een percentage opstrijkt. Niet echt een straf, vooral niet met klanten als de wulpse Selima. Maar dan wordt de kersverse gigolo verliefd, en de charmante orthodox-joodse weduwe Avigal (Vanessa Paradis) heeft geen idee van zijn beroep. 

Fading Gigolo is een romantische komedie en een lofzang op ouderdom en ervaring. Met de jazzy soundtrack en beelden met een ouderwetse uitstraling is de nostalgische toon vanaf het begin gezet. 

De film is te zien op donderdag 18 september om 20.30 uur en zondag 21 september om 16.15 uur in de JT bioscoop op het Veerplein. Reserveren via www.hetzeepaard.nl. De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. 

Nederland viert feest! Tijdens de Nationale Filmdagen van 18 tot en met 24 september voor maar vijf euro naar de film!