Categorieën

Service

Extra Ladies Only Gooische Vrouwen 2

Extra Ladies Only Gooische Vrouwen 2
Uit

Extra Ladies Only Gooische Vrouwen 2

  • Advertorial
  • 10-11-2014
  • Uit

VLAARDINGEN - De Ladies Only van woensdag 3 december met de film Gooische Vrouwen 2 in JT Bioscoop Vlaardingen is op voorhand al een doorslaand succes. De Vlaardingse bioscoop is de eerste in het hele land die alle zalen heeft uitverkocht. Er moesten veel mensen worden teleurgesteld maar nu is er goed nieuws.

Na overleg met de filmmaatschappij kreeg JT Vlaardingen toestemming voor een extra Ladies Only op dinsdag 2 december. Een uitgelezen kans om alsnog met je vriendinnen naar Gooische Vrouwen 2 te gaan! De kaartverkoop is al gestart en gaat weer in een razend tempo. Er worden deze avond drie extra zalen geopend waarvan de eerste zaal met 330 stoelen binnen vier dagen al weer volledig is uitverkocht. Tickets zijn te bestellen via www.jt.nl of via de JT App.

Over Gooische Vrouwen 2
Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Over Ladies Only
JT Bioscopen organiseert iedere maand een Ladies Only speciaal voor vrouwen. Voor slechts € 12,50 ontvangen bezoekers een  ticket voor de film plus een lekker hapje en drankje, toegang tot de foyer vol leuke stands, een goodiebag en een avond vol vermaak. De inloop op 2 en 3 december is om 19.15 uur, met om 20.00 uur de start van de film Gooische Vrouwen 2.

Vue Vlaardingen

Veerplein 134e, Vlaardingen

Meer over Vue Vlaardingen →